ETUSIVU  |  TILA  |  JALOSTUS  |  HEVOSET  |  VILLAPOSSUT  |  GALLERIA  |  MYYTÄVÄT  |  PALVELUT  |  LEIRIT 


       
 Leirien paikkamäärät eivät ole välttämättä täysin ajan tasalla, sillä sivut päivittyvät hitaasti. Muistathan kysyä ilmoittautuessasi, onko leirillä vielä tilaa.


1. Leiri - yleisleiri yli 3 vuotta ratsastaneille 5.-9.6.2017 (täynnä)


2. Leiri - maastoleiri yli 3 vuotta ratsastaneille 12.-16.6.2017 (2 paikkaa vapaana)


3. Leiri - yleisleiri alle 3 vuotta ratsastaneille 19.-23.6.2017 (täynnä)


4. Leiri - maastoleiri yli 3 vuotta ratsastaneille 26.-30.6.2017 (täynnä)


Maastoleiri sisältää mm. erimittaisia maastovaelluksia, peltoratsastusta, ajamista maastossa, uittoa, yömaaston, kotaretken ja maastoesteitä. Maastoleiri on tarkoitettu yli 3 vuotta ratsastaneille, koska ratsu tulee hallita hyvin kaikissa askellajeissa maastossa.

Yleisleiri sisältää mm. koulua, maastoilua, ajamista, juoksutusta, leikkitunnin, maastakäsittelyä ja esteitä.

Kaikille leireille saavutaan sunnuntai-iltana klo 19 tai maanantaiaamuna klo 10. Leireille otetaan max. 8 leiriläistä. Leireillä tarjotaan päivittäin aamu- ja iltapalat, kaksi lämmintä ateriaa sekä välipala. Majoitus on parakki- tai aittarakennuksessa. Mukaan voi varata hieman karkkirahaa leirikioskia varten. Kaikilla leireillä käydään grillaamassa, uimassa ja saunomassa. Leiripäivät sisältävät myös teoriaa sekä kaikenlaista puuhastelua hevosten kanssa ratsastuksien lisäksi. Leirihevosina toimii kiltit ja monikäyttöiset norjanvuonohevoset sekä shetlanninponi ja ardenner. Pituuden salliessa myös aaseilla pääsee leirien aikana ratsastamaaan.

Leirien hinta on 390€, josta 70€ on varausmaksu. Vanhoille leiriläisille hinta on 370€, josta 70€ on varausmaksu. Varausmaksu 70€ pitää maksaa viikon sisällä ilmoittautumisesta alla olevaan tilinumeroon. Mainitse maksaessasi varausmaksua leiriläisen nimi ja että kyseessä on varausmaksu.

Tilinumero: FI 35502502-40059501 (Yli-Tokko Matti & Maarit) BIC=OKOYFIHH

Ilmoittautuminen leireille:

Tekstiviestillä numeroon 045-3232627, jossa ilmoitat:
- nimi
- osoitetiedot
- leiri johon haluaa
- ratsastuskokemus
- paino ja pituus
- mahdolliset erityisruokavaliot

 
 

 
       

email: ylitokko@gmail.com
">