ETUSIVU  |  TILA  |  JALOSTUS  |  HEVOSET  |  VILLAPOSSUT  |  GALLERIA  |  MYYTÄVÄT  |  PALVELUT  |  LEIRIT 


       
 Leirien paikkamäärät eivät ole välttämättä täysin ajan tasalla, sillä sivut päivittyvät hitaasti. Muistathan kysyä ilmoittautuessasi, onko leirillä vielä tilaa.


1. Leiri - 4.-8.6.2018 yleisleiri kaikenikäisille yli 3 vuotta ratsastaneille (täynnä)


2. Leiri - 18.-22.6.2018 maastoleiri yli 4 vuotta ratsastaneille 13-17 vuotiaille (täynnä)


3. Leiri - 25.-29.6.2018 yleisleiri kaikenikäisille yli 3 vuotta ratsastaneille (täynnä)


4. Leiri - 2.-6.7.2018 maastoleiri yli 4 vuotta ratsastaneille 13-17 vuotiaille (täynnä)


5. Leiri - 9.-13.7.2018 yleisleiri kaikentasoisille alle 13-vuotiaille (täynnä)Yleisleiri sisältää mm. koulua, maastoilua, ajamista, vikellystä, ilman satulaa ratsastusta, leikkitunnin, maastakäsittelyä, agilityä ja esteitä.

Maastoleireillä ratsastukset tapahtuu pääosin maastossa tavallisen kentällä pyörimisen sijaan, on mm. erimittaisia maastovaelluksia, peltoratsastusta, uittoa, yömaasto, kotaretki, ajamista maastossa ja maastoesteitä. Maastoleirit on tarkoitettu yli 4 vuotta ratsastaneille, koska ratsu tulee hallita hyvin kaikissa askellajeissa maastossa.

Kaikille leireille saavutaan sunnuntai-iltana klo 19. Leireille otetaan 10 leiriläistä. Päivittäin tarjotaan aamu- ja iltapalat, kaksi lämmintä ateriaa sekä välipala. Erityisruokavalioita saa lääkärintodistusta vastaan. Mukaan voi varata hieman karkkirahaa leirikioskia varten. Kaikilla leireillä käydään grillaamassa, uimassa ja saunomassa. Leiripäivät sisältävät myös teoriaa sekä kaikenlaista puuhastelua hevosten kanssa ratsastuksien lisäksi. Leirihevosina toimii kiltit ja monikäyttöiset norjanvuonohevoset sekä shetlanninponi ja ardenner. Pituuden salliessa myös aaseilla pääsee leirien aikana ratsastamaaan.

Leirien hinta on 390€, josta 70€ on varausmaksu. Vuoden 2017 leiriläisille hinta on 370€, josta 70€ on varausmaksu. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta.

Ilmoittautuminen leireille tapahtuu sähköpostilla, osoitteeseen ylitokko@gmail.com, jossa ilmoitetaan leiriläisen nimi ja leiri johon ilmoittautuu, ratsastuskokemus, paino ja pituus sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Lähetämme vastausviestinä maksuohjeet sekä myöhemmin sähköpostitse myös leirikirjeen.

Tilinumero: FI 35502502-40059501 (Yli-Tokko Matti & Maarit) BIC=OKOYFIHH

 
 

 
       

email: ylitokko@gmail.com
">